Son 24 saat içinde Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında 4 kişinin öldüğü bildirildi

Ukrayna bölge yetkilileri, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının devam ettiğini ve dokuz Ukrayna bölgesini hedef aldığını belirtirken, son 24 saat içinde dört kişinin hayatını kaybettiğini ve 11 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bölgesel yetkililere göre, son 24 saat içinde Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında dört kişi hayatını kaybetti ve 11 kişi yaralandı.

The Kyiv Independent gazetesinde yer alan habere göre, Rusya dokuz Ukrayna bölgesine saldırdı.

Bölge Valisi Oleh Synehuibov'a göre, Rus güçleri, 13 Şubat'ta yerel saatle sabah 7.30 civarında Harkov Bölgesi'ndeki Kurylivka köyünde bir tarım tesisine saldırı düzenledi ve iki erkek sivili öldürdü, iki kişiyi de yaraladı.

Synehuibov, Rusya'nın son 24 saat içinde Harkov'da birçok yerleşimi hedef aldığını ve ayrıca Kupiansk'ta bir eve zarar verdiğini ifade etti.

ZAPORİJYA'YA 127 SALDIRI DÜZENLENDİ

Bölge Valisi Serhii Lysak, Rus birliklerinin bugün erken saatlerde Dnipro Bölgesi'ndeki Nikopol'u bombaladığını ve bu saldırıda 64 yaşındaki bir adamın öldüğünü, evlere zarar verildiğini bildirdi. Lysak'a göre, Rusya'nın dün Nikopol bölgesine yönelik daha önceki saldırılarında 73 yaşındaki bir kadın yaralanmış ve bir tarım işletmesi ile ortalama 20 ev ve diğer binalar zarar görmüştü.

 

Bölge yönetimi, geçtiğimiz gün Rusya'nın Zaporijya Bölgesi'nde bulunan 17 yerleşime karşı 127 saldırı düzenlediğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya Yapılan Silahlı Saldırı: Durumu Ciddi!
İtalya'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağış Felaketi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Rio Grande do Sul'da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 154'e Yükseldi
Ebeveynlerin Akademik Beklentileri ve Cinsiyet Önyargısı: Yeni Araştırma Buluşları
Kim Jong-un Onaylı Yeni Balistik Füze Testi