Son dakika! 23 yaşındaki Özge elektrik akıma kapılıp ölmüştü: Son videosu yürek yaktı

İzmir olayında son dakika! İzmir'in Konak ilçesinde, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yaşamlarını yitirdi! İki kişinin canına mal olan İzmir olayında gelişme var!

İzmir'in Konak ilçesinde yağmur altında yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Özge Çeren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Oktemay elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

SON DAKİKA!

 Olayda hayatını kaybeden Özge Çeren Deniz'in son anlarının videosu yayınlandı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Konak ilçesine bağlı Alsancak ilçesinde meydana geldi.
 Şiddetli yağışın kentte yolları ve yolları göle çevirmesi nedeniyle 23 yaşındaki Özge Seren Deniz ve 44 yaşındaki İnancı Oktemay yağmura yakalandı. Özge Çeren Deniz ve İnanç Öktemay yoldaki su birikintisinden geçmeye çalışırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. İki arkadaşın ölmek üzere olduğu anlara ait 4 bin 444 kayıt yayımlandı.
 Özge Çelen Deniz ve İnanç Oktemay'ın hayatını kaybettiği anın   güvenlik kamerası görüntüsü yayınlandı. Görüntülerde, 23 yaşındaki Özge Seren Deniz'in bariyerli bir noktada karşıya geçmeye çalışırken akıntıya kapıldığı anlar, arkadaşı İnanç Oktemay'ın da kendisine yardım etmeye çalışırken akıntıya kapıldığı anlar görülüyor. Kamera kayıtlarında yerel esnafın da yardım etmeye çalıştığı görülüyor.
 Özge'nin son videosu yürek parçaladı İzmir Halk Üniversitesi Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğrencisi Özge Çelen Deniz'in son anlarını yakalayan video yayınlandı.
 Yürek parçalayan fotoğrafta Özge'nin gülümseyerek elleriyle yüzünü  kapattığı görülüyor. Bu arada İnancı Oktemai, dün öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreninin ardından Buka'da toprağa verildi.
 Özge Ceren Deniz'in  bugün memleketi Osmaniye'de defnedileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.