Son dakika! Adana Demirspor'dan flaş karar. İptal edildi

Son dakika! Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da flaş bir kararla İtalya kampı iptal oldu. Adana Demirspor cephesinde yeni gelişmeler var! Kararını verdi! Adana Demirspor kararı ile oldukça şaşırtıcı bir teklif ile geldi!

İtalya'nın Adana Demirspor kampı vize sorunları nedeniyle iptal edildi. Ekip, 2. lig antrenmanları ve hazırlık maçları planladığı İtalya'nın Roccaraso bölgesine seyahat edemeyeceğini açıkladı.
  Kulübün açıklamasına göre, Napoli ve Bari kulüplerine gerekli tüm evrakların hazırlanmasına ve  davet mektuplarının alınmasına rağmen İtalya büyükelçiliği vize sürecini zamanında başlatmadı. Bunlar, Adana Demirspor'un planlarını değiştirmesine neden oldu. 


 
 Dışişleri Bakanlığı'nın milli futbol takımının teknik direktörü Vincenzo Montella tarafından atanmasına rağmen, Bolu'da kamp yapan takımın oyuncuları, personeli ve teknik heyetinin üç farklı ilçedeki vize programlarına katılması istendi. 

Teknik direktör Michael Valkanis'in aldığı karara göre programın A takımı kampıyla devam etmesi için ikinci kampın Bolu'da yapılacağı açıklandı. Adana Demirspor Bolu'da faaliyetlerine devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.