Son dakika: Bakan Yerlikaya, "Mahzen-28" operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilimizde gerçekleştirilmiş olan "Mahzen-28" operasyonlarında yasa dışı silah imalatı ve kaçakçılığı suçlarıyla suçlanan 41 şüphelinin tutuklandığını açıklamış bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı silah üretimi ve kaçakçılığı yapan organize suç şebekesine karşı "Mahzen-28" operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova'da yapılan operasyonlarda 41 kişinin gözaltına alındığını belirten Yerlikaya, operasyonlar neticesinde 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası, 70 adet yiv ve seti açılmış tabanca namlusu, 866 adet polimer tabanca gövdesi, 123 tabanca sürgüsü, 100 adet tam otomatik silah üst gövde takımı ve 100 dipçik ele geçirildiğini paylaştı.

Yerlikaya, şüphelilerin yasa dışı silah üretimi ve ticareti gerçekleştirdiği, büyük miktarda silahı ve parça halinde naklettikleri, ayrıca organize suç örgütleri ve narkotik suç örgütlerine silah sağladıklarının belirlendiğini ifade etti. Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek," diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gaziosmanpaşa'daki Motosiklet Kazasında Şüpheliler Yakalandı: İçişleri Bakanı Tebrik Etti
Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
Slovenya, Netanyahu hakkında tutuklama emri çıkarılması talebine destek verdi
Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Depremlerin Ardından Kahramanmaraş ve Hatay'da Afetzedelerin Su Mücadelesi