Son dakika! Baraja Düşen Araçta 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika! Can pazarı yaşandı! Baraja düşen araçtan acı haber geldi! Son dakika! Dehşet verici olay Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde gerçekleşti. Baraja düşen otomobildeki 4 yaşında bir çocuk yaşamını kaybetti.

Geceyi Bilecik'teki Günüld Mustafa Erdemir Barajı'nda  çadır kuran K.D., nikahlı eşi H.A. ile çocukları Ç.K.O (9) ve  Mehmet D. (4) sabah saatlerinde Bozüyük ilçesine dönmeye hazırlanıyor. Bunu yaparken trajik bir kaza meydana geldi.

 Mehmet D, otomobilinin el freni boşaldığı için su setine çarptı.
 Çocuklarını kurtarmak için suya atlayan baba K.D., balıkçıların yardımıyla Ç.K.O'yu kıyıya çıkarmayı başardı ancak küçük oğlu Mehmet D.
 araçta kaldı. Küçük Mehmet kurtarılamadı Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye Sağlık Bakanlığı, AFAD, ANDA ve Jandarma'dan 112 acil durum ekipleri sevk edildi.
 Bilezik Kaymakamı Şefik Aigyol, Pazarieri Kaymakamı Ahmet Taib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekye Tekin de alanı ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.
 Ekiplerin yoğun çabalarıyla sudan çıkarılan Mehmet D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuğun cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Baba K.D. Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ç.K.O.'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Araç, su altı ekipleri tarafından barajdan çıkarıldı.
 Bu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.