Son dakika: Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor

Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan toplantının peşinden açıklamalarda bulunuyor. Açıklamanın detayları geliyor...

Kabine toplantısı sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor:

"9 güne çıkardığımız tatil süresince Türkiye genelinde insan ve araç trafiği yaşandı. Yollarımızı kalitesi ve tedbirler yardımıyla bu yoğun süreci geçmiş yıllara göre az bir kayıpla atlattık. Osmangazi Köprümüzden geçen araç sayısı 941 bini aştı. YHT yolcu sayısı 1 milyon insanımız seyahat etti.

Bayramın 3. günü Antalya'da meydana gelen teleferik faciasıyla hepimizin yürekleri dağlanmıştır. Devletimizin birimlerinin yoğun çalışması neticesinde 174 vatandaşımızı burunları kanamadan kurtardık. Kurtarılan yurttaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Olayla ilgili dikkatsizliği olanlara dair yargımız harekete geçmiş ve bir ön rapor oluşturulmuştur. 5 kişi tutuklanmış, 8 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Ne sendikalardan, ne basın yayın kuruluşları ne de muhalefet cephesinden kayda değer bir tepki gelmedi. Bunun adı yalnız vicdansızlık değil aynı zamanda ikiyüzlülüktür. Hem Antalya'da hem Beşiktaş'taki cinayetin faillerinin hesap vermesi için üzerimize düşeni yapacağımızın bilinmesini istiyorum. Tedbir ve denetimlerimizi yoğunlaştıracağız.

YSK'nin açıklamasıyla başlayan 31 Mart seçim maratonunu tamamladık. Seçimlerin rahatlık içinde neticelenmesi demokrasimizin kazanç hanesine yazılmıştır. Seçim sonrası muhalefet partilerinin bir kısmının sergilediği ağır başlı tavrı takdirle karşıladığımızı ifade etmek isterim. Bir süredir her seçim öncesi tedavüle konulan son seçim propagandasının 31 Mart'la birlikte safsata olduğu anlaşılmıştır."

Ayrıntılar geliyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Doktor ve hemşire, hasta bebekleri öldürmüş
Feyza Altun, hakim karşısına çıkıyor: İki ayrı kombinim var gözünüz bende olsun
Bu olay, mafyanın devlete karşı atağa geçtiğinin kanıtıdır
Erdoğan duyurdu: Oda ve borsa başkanları yeşil pasaport alacak
Ülkü Ocakları Başkanı, Zafer Partili ismi hastanelik edip ölümle tehdit etti