Son Dakika: Fahrettin Koca Görevini Bıraktı mı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın eşyalarını toplayıp makamından ayrıldığına dair iddialar, Ankara kulislerinde bomba etkisi yarattı. Bu gelişmenin ardından gözler, resmi bir açıklamanın yapılıp yapılmayacağına dair beklentiyle Resmi Gazete'ye çevrildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Makamından Ayrıldı: Değişiklikler Kapıda

Gazeteci Bülent Aydemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üç saat önce tüm kişisel eşyalarını toplayarak Bakanlık'taki makamından ayrıldığını iddia etti. Aydemir’e göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koca'nın ayrılığını da içeren dört bakan değişikliğini pazar günü kamp bitiminde açıklayabilir.

Aydemir, konuyla ilgili olarak önümüzdeki iki gün boyunca Resmi Gazete’nin takip edilmesini önerdi.

AYDEMIR'IN PAYLAŞIMI

Aydemir, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üç saat önce tüm kişisel eşyalarını toplayıp Bakanlık’taki makamından gitti. Cumhurbaşkanı, Koca’nın ayrılığını da içeren 4 bakan değişikliğini pazar günü kamp bitiminde yapabilir. Bu iki gün Resmi Gazete’yi takip etmenizi öneririm…" İfadelerini kullandı.

"SENİ GÖREVDEN ALACAĞIM"

Öte yandan Aydemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya AKP'nin Kızılcahamam kampında çok yüklenildiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan Koca’ya, "Seni görevden alacağım" söylediğini ve yaşanan olay sonrası Fahrettin Koca'nın istifasını sunduğunu iddia etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.