Son dakika gelişmesi!: Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum mitinginde konuşuyor! | CANLI

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Erzurum mitinginde konuşuyor... İşte konu hakkındaki detaylar haberin devamında...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'nda düzenlenen mitinginde halka sesleniyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Erzurum'da bir kez daha siz dadaşlarla özlem gidermekten memnuniyet duyuyorum. Ecdadımızın nakış gibi işleyerek bir sanat şaheserine dönüştürdüğü Erzurum, bugün gene bir başka güzel. Her hanım kardeşimizin bir Nene Hatun yüreği taşıdığı, her delikanlısını dadaşlık töresince yiğitlik adabına yetiştiren Erzurum için ne desek azdır.

'DADAŞ FARKINI YİNE GÖSTERDİ'

Öncelikle 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 67, cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerimizin başlangıcında Erzurum geliyor.

Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş farkını gene gösterdi, dadaş vefasını gene gösterdi, dadaş sevdasını gene gösterdi. Dadaş dosta da düşmana da mesajını gene verdi.

'ALANDA 40 BİN KİŞİ VAR'

Şartlar ne olursa olsun, yari bildiği ülkesine, milletine hizmet eden Erzurumlunun gönlü daima hoş olmuştur. Üstelik Erzurumlu bu sancak nöbetini tam bin senedir en küçük bir aksamaya meydan vermeden tutmaktadır. Asırlarca ata yurtlarından gelen milyonlarca insanımızın Anadolu'ya giriş kapısı hep Erzurum olmuştur. Ermeni çetelerin yaptığı katliamların acısına rağmen vatanı korumak için canını dişine takan Erzurumlunun hikayeleri nesiller süresince birer destan olarak anlatılacaktır. Yine dedim ki mesele bakalım şu anda meydan ne kadar? Rakamı aldım, bugün 40 bin. Cumhuriyetimizin kurucu şehirlerinden olan Erzurum'un Türkiye Yüzyılı'nda lokomotifliğini üstleneceğinden kuşku duymuyorum.

Son dakika haberinin detayları hazırlanıyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bahar-Nihal Candan kardeşler hakkında 44 yıla varan hapis sürprizi! İddianame hazır!
NASA Güneş'te meydana gelen dev bir patlamanın fotoğrafını yayınladı!
Dünyanın Sonu Mu Geldi? Tehlikeli Asteroit Yaklaşıyor!
Azerbaycan Dışişleri Bakanı: Ermenistan İle Adil ve Hukuka Uygun Barış Anlaşması Hedefleniyor
Limak Ortaokulu'nda Kopya Skandalı: Öğrenci, Öğretmenini Bıçakladı