Yaşam Ayavefe, hakkında çıkan haberler asılsız çıktı

Halil Falyalı'nın suikaste kurban gitmesinin ardından sosyal medyada çıkan iddialar, Yaşam Ayavefe'yi azmettirici olarak gösterdi. Ayavefe, itibar suikasti yapanları yargıya taşıyacağını belirtti. İddialar arasında yüklü para ödemek ve Interpol tarafından aranmak da yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde suikaste kurban giden Halil Falyalı cinayetinin yansımaları devam ediyor. Sosyal medyada yayılan iddialara göre cinayetin azmettiricisi olarak gösterilen Yaşam Ayavefe, kendisini hedef göstererek itibar suikasti yapanları yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Sedat Peker tarafından gündeme getirilen ve kamuoyunun o şekilde tanıdığı Halil Falyalı geçtiğimiz günlerde cinayete kurban gitmişti. Sosyal medyada Halil Falyalı cinayetini azmettirdiği iddia edilen Yaşam Ayavefe’ye dair bir takım söylemler gündeme gelmişti.

İddialara göre; Yaşam Ayavefe’nin Halil Falyalı cinayeti için yüklü miktarda para ödediği, İran vatandaşı olduğu, Interpol tarafından da kırmızı bültenle arandığı belirtilmişti.

Kendisi hakkındaki iddiaları ret eden Yaşam Ayavefe, kendisini hedef gösteren ve bunun yayılmasını sağlayan herkesle ilgili hukuki süreci başlattıklarını bildirdi.

Ortaya atılan iddialarla ilgili yetkili makamlardan bir açıklama gelmemesi iddiaların asılsız olduğunu ortaya çıkarırken Yaşam Ayavefe ise iddiaların yalan olduğunu teyid ettirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!
Farah Zeynep Abdullah İmaj yeniliği ile göz doldurdu! 'Çok yakışmış'
Kredi kartını temassız ödeme limitleri değiştirildi
"Tek bir gayemiz vardır, o da Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır"