Son Dakika: İsrail ve Hamas heyetleri Katar’da

İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail ve Hamas heyetlerinin Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için Katar'ın başkenti Doha'ya gittiği bildiriliyor. Heyetler aynı otelde konaklayacak. Detaylar haberimizde...

İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail ve Hamas heyetlerinin Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için Katar'ın başkenti Doha'ya gittiği bildiriliyor. Hem İsrail hem de Hamas heyeti üyelerinin aynı otelde konaklayacakları belirtiliyor.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 164 gündür devam ediyor. Son İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail ve Hamas heyetleri, Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı. İsrail heyetine, İsrail istihbarat servisi MOSSAD Başkanı David Barnea liderlik ediyor ve Hamas heyeti ile görüşmelerin dolaylı olarak gerçekleşeceği belirtiliyor. Görüşmelerin en az iki hafta sürmesi ve zorlu bir atmosferde geçmesi bekleniyor.

Katar'a ulaşan İsrail ve Hamas heyetlerinin aynı otelde kalacağı biliniyor. Haberlerde yer alan bilgilere göre, heyetler aynı otelde kalmalarına rağmen aralarında doğrudan bir temas olmayacak. Talepler arabulucular aracılığı ile aktarılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu