Son dakika! İzmir'de Dehşet: Özge Ceren Son Yolculuğuna Uğurlandı

Son dakika! İzmir’de sağanak yağmur sonrası suyla dolan yolda elektrik akımına kapılarak yaşamını kaybeden tıp fakültesi 5. sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz'in (23) cenazesi, memleketi Osmaniye'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kentte  şiddetli yağış yolları ve sokakları göle çevirirken,  Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yolda barajı geçmek isteyen Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay suda elektrik akımına kapılarak hayatlarını kurtardı. Deniz'in naaşı, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler mahallesine gönderildi. 
 
  Deniz'in naaşı evinde affedildikten sonra Garipler Mezarlığı'na götürüldü. Buradaki cenaze törenine Deniz'in babası Ahmet ve annesi Mine Abi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Namazın ardından Deniz'in naaşı gözyaşları içinde toprağa verildi. 
 
 Ailenin ağabeyi İsmail Okan Güney, şunları söyledi: "Bölümde final sınavlarına girerken yağmur yağarken düştü. Yağmur yağarken oğlumuz karşıdan karşıya geçerken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bir süre önce elektrik kesintisi yaşandığını, kayıp köpeğin yağmurlu bir günde hayatını kaybettiğini söyledi. Bu çalışma gerçekten gün yüzüne çıktı. İyi niyetli bir insan çocuğumuza yardım etmeye çalıştı ama o da hayatını kaybetti. "Aile şu anda yasta ama yetkililer 'ye haber verecek" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.