Son Dakika: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulan Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın ardından yapılan açıklamada, 6 teröristin etkisiz hale getirildiği ve bir askerin yaralandığı belirtildi. Operasyonlar devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki çatışmada bir terör üssüne sızma girişimi olduğunu ve bu çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit düştüğünü duyurdu. Ayrıca, bir askerin yaralandığı belirtildi ve yaralı asker hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

17 Şubat 2024 tarihinde yaşanan olayda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın hayatını kaybettiği ve bir askerin de yaralandığı açıklandı. Yaralı askerin tedavi süreci hastanede başlatıldı.

Operasyon bölgesindeki ilk değerlendirmelere göre, çatışmada 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı, bölgedeki operasyonların devam ettiğini bildirdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesi'nde yaşanan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğu ve bir askerin yaralandığı bilgisi verildi. Ayrıca, çatışmada etkisiz hale getirilen terörist sayısının 6 olduğu ifade edildi. Operasyonlar ise halen sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Güneş'te bir patlama daha oldu! NASA uyardı: Bazı cihazlar çalışmayabilir
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam!
Son 7 senenin en büyük Güneş patlaması gerçekleşmiş bulundu!
Ankaralılara büyük bir müjde! Artık doya doya gezebilirsiniz: Ulus projesi bitti!
Bahar-Nihal Candan kardeşler hakkında 44 yıla varan hapis sürprizi! İddianame hazır!