Son dakika!: Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıkladı!

Son dakika haberi! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 3. Olağan Kongre’de Genel Merkezin adayının Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan olduğunu duyurdu...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel başkanlığı görevinden ayrılacağını açıkladı. 30 Haziran'da yapılacak olan kongrede başkanlık için Mahmut Arıkan'ın aday olarak öne çıktığını duyuran Karamollaoğlu, teşkilatlarla yapılan görüşmeler sonucunda bu kararın alındığını belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partinin genel başkanlık görevini bırakacağını kamuoyuna duyurdu. Karamollaoğlu, 30 Haziran'da gerçekleştirilecek olan kongrede genel başkanlık için Mahmut Arıkan'ın ön plana çıktığını ifade etti. Saadet Partisi lideri, parti teşkilatlarıyla yapılan geniş kapsamlı istişareler sonucunda bu sonuca vardıklarını söyledi.

TEŞKİLATLARLA GENİŞ İSTİŞARE

Temel Karamollaoğlu, konuşmasında genel başkanlık için adı çokça anılan beş kişiyi teşkilatlara sorduklarını belirtti. "Bu adlardan hangisini genel başkan olarak görmek istersiniz?" sorusunu yönelttiklerini ve teşkilatların taleplerini dinlediklerini ifade etti.

Yapılan bu çalışmanın bir oylama değil, kanaat edinme amaçlı olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, birkaç kişinin öne çıktığını ancak Mahmut Arıkan'ın diğer isimlerin önüne geçtiğini belirtti.

MAHMUT ARIKAN'IN ADAYLIĞI BENİMSENDİ

Karamollaoğlu, Mahmut Arıkan'ın genel başkanlık görevini üstlenmesinin isabetli olacağı kanaatine vardıklarını belirterek, "Bu görevi üstlenmesinin isabetli olacağı kanaati ifade edildi.

Başkanlık divanımızla bu konuyu gündemimize aldık ve Mahmut bey konusunda önümüzdeki kongrede aday olması benimsendi. Hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.