Son Dakika: Sanatçı Ahu Tuğba Vefat Etti

Ünlü sanatçı ve oyuncu olan Ahu Tuğba, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Üzücü bir şekilde, 59 yaşındaki Ahu Tuğba, Miami'deki evinde ölü bulundu.

 

ÜNLÜ BEYAZPERDE OYUNCUSU AHU TUĞBA, MIAMI'DEKI EVINDE HAYATINI KAYBETTI

Uzun süredir astım hastalığı ile mücadele eden beyazperde oyuncusu Ahu Tuğba, ABD'nin Miami şehrindeki evinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Bir süre önce geçirdiği trafik kazası ve ardından yapılan ameliyatların ardından sağlık sorunları daha da ağırlaşmıştı.

AHU TUĞBA KİMDİR?

Gerçek adı Tuğba Çetin olan Ahu Tuğba, 1955 yılında Yeşilköy'de, varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitimine İstanbul Amerikan Kız Lisesi ve Robert Lisesi'nde başladıktan sonra, Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümünde eğitim gördü. Ancak bir yönetmenin sunduğu film teklifini kabul ederek eğitimini yarım bıraktı ve beyazperde kariyerine adım attı.

Ahu Tuğba, kariyeri boyunca 10 kez evlilik yaptı ve 1991 doğumlu kızı Anjelik ile hayatını sürdürdü. Son yıllarını kızıyla birlikte Miami'de geçirdi.

ÖLÜM HABERİ MAGAZİNCI HAKAN SOLAKER TARAFINDAN DUYURULDU

1 Eylül 2024 tarihinde, ileri seviye astım hastalığı nedeniyle Miami'deki evinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberini ünlü magazinci Hakan Solaker duyurdu. Solaker, Ahu Tuğba'nın evde ölü bulunduğunu ve kızının durumu polise bildirdiğini açıkladı.

Ahu Tuğba'nın vefatı, sanat dünyasında derin bir üzüntü yarattı. Hem ailesi hem de hayranları, sanatçının anısını yaşatmaya devam edecek. Cenaze töreni ve detaylarıyla ilgili bilgiler ilerleyen günlerde paylaşılacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.