Bergen filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncular kim?

Bergen'in hayatının anlatılacağı film ile ilgili bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Bergen filminin setinden oyunculardan Erdal Beşikçioğlu Covid-19'a yakalandı, çekimler durdu. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

Bergen filminin vizyona girmesi sinemaseverler tarafından merakla beklenirken bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Koronavirüs nedeniyle birçok kez ertelenen Bergen filminin setinden oyunculardan Erdal Beşikçioğlu'nun Covid-19'a yakalanmasının ardından çekimlere ara verildi.

Bergen filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncular kim?

Sanatçı Bergen'in hayatının anlatılacağı film, Şubat 2022'de vizyona girecek. Filmde Farah Zeynep Abdullah'a, Bergen'i katleden Halis Serbest rolüyle Erdal Beşikçioğlu eşlik edecek. Filmin oyuncu kadrosunda Abdullah ve Beşikçioğlu'nun yanı sıra Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi isimler yer alıyor. 

Bergen filminin senaryosunu kim yazdı?

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı filmin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Bergen'in ailesinin desteği alınarak çekilecek projeye sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci gibi isimler katkı veriyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi