Son dakika! Taşıdığı yolcu tarafından vurulan taksi şoförü hayatını kaybetti

İzmir'de trajik bir olay meydana geldi. 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge, geçtiğimiz gece saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nde bir müşteri tarafından hayatını kaybetti. Son dakika gelişmesinin detayları haberimizde

İzmir'de trajik bir olay meydana geldi. 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge, geçtiğimiz gece saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nde bir müşteri tarafından hayatını kaybetti. Erge, kapüşon ve cerrahi maske takan ve Gaziemir'e gitmek istediğini belirten müşteri D.A'yı aracına aldı.

Ancak, araç hareket ettikten sonra yaşanan dehşet verici olayda, saldırgan D.A, arka koltuktan çıkardığı silahla taksi şoförü Oğuz Erge'yi üç el ateş ederek vurdu. Yaralı şoför, acil olarak hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, taksiciyi soğuktan korumak amacıyla aracına aldığı müşterisi, Gaziemir Belediyesi yakınlarında, arka koltuktan çıkardığı tabancayla saldırarak şoförü vurdu. Saldırgan, olayın ardından Erge'nin üzerindeki değerli eşyaları alarak ve aracını soyarak kaçtı.

Polis, olayın ardından 110 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganın kimliğini tespit etti. D.A, Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli tutuklandı.

Olaya ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer, hastanede tedavi altına alınan Oğuz Erge'ye acil şifalar dilerken, her iki olayla ilgili adli soruşturmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Oğuz Erge'nin ölümüne dair açıklamayı sosyal medya hesabından duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi