Son dakika! Trabzonspor'da flaş ayrılık şok!

Son dakika haberi geldi... Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın Panathinaikos'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken, şok ayrılık hemen yayıldı! Trabzonspor cephesinde yeni gelişmeler..

Trabzonspor, Anastasios Bakasetasan'ın ayrıldığını duyurdu. Bordo-mavili ekibin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Bakasetasan'ın transferi konusunda Panathinaikos ile görüşmelerin başladığı belirtildi. Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetasan'ın Panathinaikos FC'ye nihai transferi için görüşmelere başlandı" denildi. 

"EN SON TRABZONSPOR'DA OYNADIM"!


Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile dün oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Anastasios Bakasetas, son maçını Trabzonspor'da oynadığını söyledi.

Bakasetas'tan yapılan açıklamada: "Trabzonspor'da son maçımı oynadım, umarım bu veda daha güzel olur. "Bana gösterdikleri sevgiden dolayı tüm Türklere teşekkür etmek istiyorum." 

FATİH TERİM TRANSFERLERİ AÇIKLADI!


Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Yunanistan Ligi'nde oynanan Asteras karşılaşmasının ardından Anastasios Bakasetas'ın transferini açıkladı.

Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Vitor Hugo geldi. Yarın da Bakasetas gelecek. Ben Galatasaray'ı çalıştırırken Trabzonspor'da forma giymişti. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Onu çok iyi tanıyoruz. Bugün takımına veda etti. Trabzonsporand'a teşekkürler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR’ı Fabio Maresca!
Beşiktaş'ta son dakika! Aziz Yıldırım dondu kaldı!
Heyecan Dorukta! Transfer Bombası: 75 Milyon Euro Değerindeki Yıldız Trabzonspor'da!
Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'da! 6 milyon euroluk yıldız!
Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki