Son depremler! İstanbul'da deprem mi oldu? İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu?

4 Aralık 2023'te Türkiye genelinde meydana gelen depremler hakkında güncel bilgiler araştırılıyor. İstanbul'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı, derinliği ise 8.98 km olarak kaydedildi. Diğer illerde de çeşitli büyüklüklerde sarsıntılar hissedildi. AFAD ve Kandilli, son deprem bilgileri…

"İstanbul'u Sarsan 4 Aralık Depremi: 5.1 Büyüklüğünde Sarsıntı!"

4 Aralık 2023'te Türkiye genelinde meydana gelen depremler hakkında güncel bilgiler araştırılıyor. İstanbul'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı, derinliği ise 8.98 km olarak kaydedildi. Diğer illerde de çeşitli büyüklüklerde sarsıntılar hissedildi. AFAD ve Kandilli, son deprem bilgilerini incelemeye devam ediyor.
 

4 Aralık 2023 tarihinde Türkiye genelinde yaşanan depremlerle ilgili son bilgileri paylaşayım. İstanbul'da meydana gelen deprem, 5.1 büyüklüğünde olup, derinliği 8.98 km olarak kaydedildi. Bu sarsıntı, İstanbul'da yaşayanları endişelendirmiş durumda.

Aynı gün farklı illerde de depremler yaşandı. Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis gibi illerde hissedilen depremlerin etkileri hala devam ediyor. AFAD ve Kandilli, son deprem bilgilerini detaylı bir şekilde incelemekte ve güncel verileri kamuoyuyla paylaşmaya devam etmektedir.

Deprem sonrasında vatandaşlar, internet arama motorlarında "son depremler", "son dakika depremler", "deprem mi oldu" gibi sorgular yaparak güncel bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Bu noktada AFAD ve Kandilli'nin verileri önemli bir kaynak olmaya devam ediyor.

4 Aralık 2023 tarihinde Türkiye'deki bazı deprem bilgileri kandilli rasathanesinden ve sitemizde bulunan anlık depremler bölümünden takip edebilirsiniz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi
Bodrum'da Zeytin Çiçeği Festivali Coşkusu Başladı!