Son hali gündem olmuştu: Adriana Lima 6 yıl sonra Victoria's Secret defilesinde yürüyecek

Adriana Lima, 2018'deki emekliliğinden sonra tekrar Victoria's Secret podyumuna dönüyor. Geçen yıl "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" film prömiyerinde duygusal anlar yaşayan model, sosyal medyadaki yüz değişimi yorumlarına yanıt verdi.

Adriana Lima, 2018 yılında Victoria's Secret'tan emekli olduktan sonra duygusal bir dönüş yaparak yeniden podyuma çıkıyor. Geçen yıl "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" filminde yer almasının ardından sosyal medyada yüzündeki değişimle ilgili yapılan yorumlara yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti.

2018 yılında Victoria's Secret'tan emekli olan Adriana Lima, geçen yıl "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" filminin prömiyerine katılarak duygusal anlar yaşadı. Sosyal medyada, Lima'nın yüzündeki değişiklikler hakkında birçok yorum yapıldı; bazıları Brezilyalı modelin Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiğini iddia etti.

Bu yorumlara yanıt veren Lima, "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağındaki çocuk, hareketli bir erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpeğe sahip bitkin bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler," açıklamasını yaptı.

Altı yıl aradan sonra, 1999'dan 2018'e kadar Victoria's Secret Meleği olarak görev yapan Lima, bugün tekrar o podyumda boy gösterecek. Üç çocuk annesi Lima, bu haberi Instagram hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.