Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan'dan cevap geldi

Ünlü manken Didem Soydan, sürekli açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalıyor. Son olarak saç renginde değişiklik yapan Soydan, kendisine yöneltilen "estetik" yorumuna yanıt verdi. Bu cevap kısa sürede büyük ilgi gördü.

Didem Soydan, mankenlik kariyerinin yanı sıra özel yaşamı ve kendine özgü tarzıyla da sürekli gündemde olan bir isimdir. Özellikle iddialı pozlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çekmektedir.

POZLARIYLA DİKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR


Ünlü model Didem Soydan, sürekli açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalıyor. Son olarak saç renginde değişikliğe giden Soydan, kendisine yapılan 'estetik' yorumuna tepki gösterdi ve verdiği cevap kısa sürede büyük ilgi gördü. Mankenlik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve kendine özgü tarzıyla da sık sık konuşulan Soydan, iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA CEVAP VERDİ 

Yeni imajını sosyal medya hesabından peş peşe paylaşan ünlü mankenin yeni hali büyük beğeni topladı. Ancak bir takipçinin yaptığı "Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" yorumuna, Soydan esprili bir yanıt vererek, "İspatlayamazsın çünkü öyle bir şeye geçmem için en az 15 sene daha var bu ciltle" şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var