Sonunda! RTÜK Sevda Noyan için harekete geçiyor

İlhan Taşçı'nın sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, "Cebimde listem hazır. Ailemiz 50 kişiyi götürür" diyen Sevda Noyan ile ilgili kararını yarın verecek.

İlhan Taşçı'nın sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, "Cebimde listem hazır. Ailemiz 50 kişiyi götürür" diyen Sevda Noyan ile ilgili kararını yarın verecek.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Cebimde listem hazır. Ailemiz 50 kişiyi götürür" diyen Sevda Noyan ile ilgili kararını yarın verecek.

CHP'li RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya adresinden paylaştığı mesajda, İzleme Dairesi'nin raporunda programa “yayınlar toplumu kin ve düşmanlığa tahrik edemez veya toplumda nefret duyguları oluşturamaz” maddesinin ihlalinden ceza istediğini aktardı.

NE OLMUŞTU?

'Yazar' Sevda Noyan, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV'de Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu televizyon programında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" demişti.

Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söylemişti:

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu