Sony, Gamescom 2019 etkinliğinde boy gösterebilir

Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen E3 2019’u es geçen Sony, Gamescom 2019 etkinliğinde boy gösterebilir. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen E3 2019’u es geçen Sony, Gamescom 2019 etkinliğinde boy gösterebilir. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Şu aralar Gamescom 2019 ve oyun gündeminin iki önemli başlığı var. Bunlardan birisi yeni Xbox konsolu, diğeri ise PlayStation 5. Malum, yeni nesil konsollar çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki yılın son çeyreğinde raflardaki yerlerini almış olacaklar. Dolayısıyla şimdiden oyuncuları yeni nesil konsolların heyecanı sarmış durumda.

Bu husustaki bir diğer merak edilen unsur da yeni konsolların ne zaman duyurulacağı. Genel kanı hem Sony, hem de Microsoft’un merakla beklenen duyuruları önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan E3’te yapmaları. Fakat Sony’nin Gamescom 2019’da boy gösterecek olması, PS5 ile ilgili bazı dedikoduları da ateşlemiş durumda.

E3 2019’u es geçen Sony’nin Gamescom 2019 etkinliğinde sahne alacağı pek çok otorite tarafından doğrulanmış durumda. Hal böyle olunca bazı kesimler PS5 duyurusunun Gamescom 2019’da gelebileceğini iddia etmeye başladı.

Qualcomm 270 milyon dolar ceza ödeyecek

Yine de büyük çoğunluk Gamescom etkinliğinde yeni bir konsol duyurusu beklemiyor. Muhtemelen Sony, hali hazırda PS4 için geliştirilen bazı oyunlar hakkında bilgi verecekti. Nitekim uzun bir süredir merakla beklenen The Last of Us Part 2 de bu oyunlardan biri. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!
NASA'nın Psyche Uzay Aracı, 225 Milyon Kilometreden Lazer İletişimi Sağladı!