Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan Cezaevinde Kendisine Zarar Verdi

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından hakkında iddianame hazırlandıktan sonra cezaevinde kendisine zarar verdi. Tedavisi hastanede sürüyor.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından hakkında iddianame hazırlandıktan sonra cezaevinde kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı. Candan'ın tedavisi devam ederken, kardeşi Nihal Candan ise geçtiğimiz haftalarda serbest bırakılmıştı. İddianameye göre Bahar Candan'a 14 ila 44 yıl arasında hapis cezası talep ediliyor.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından hakkında hazırlanan iddianame kapsamında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep edilerek tutuklanmıştı. Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Candan, dün kendisini yaralayarak zarar verdi ve acilen Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi devam ediyor.

Bahar ve ablası Nihal Candan hakkında başlatılan soruşturma sonucunda iddianame hazırlanmıştı. Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep edilirken ablası Gülnihal Çiçek için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis istenmişti. Nihal Candan ise anoreksiya rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda cezaevinden tahliye edilmişti.

Nihal Candan'ın serbest kalmasının ardından Bahar Candan, cezaevinde kendine zarar vererek hastaneye kaldırıldı. Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Candan'ın durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.