Sosyal medya fenomeni Jahrein: 'Başını çok eğmemişsin, bir daha geçireceğiz' dediler

Sosyal medya fenomeni "Jahrein" olarak bilinen Ahmet Sonuç, müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklandıktan sonra tahliye edildi. Kick platformundaki yayında yaşadıklarını anlatan Sonuç, adliyeye sevk sırasında polislerin "racon gereği" başını eğmesini istemesiyle dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni "Jahrein" takma adıyla bilinen Ahmet Sonuç, platformdaki bazı yayınlarda genel ahlaka aykırı konuşmalar yapıldığı gerekçesiyle "müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına alınmış ve 13 Eylül'de tutuklanmıştı. Dün tahliye edilen Sonuç, Instagram hesabından "Tahliye" mesajı eşliğinde bir fotoğraf paylaşarak serbest bırakıldığını duyurdu.

Serbest kalmasının ardından Kick platformunda canlı yayına çıkan Sonuç, tutukluluk sürecinde yaşadıklarını anlattı. Emniyetten adliyeye sevki sırasında yaşananları şu sözlerle ifade etti:

- "Daha önceden tanıdığım polisler var. Antalya Siber'deki görevlileri, hatta müdürü bile tanıyorum. Gayet samimi bir ortam vardı. Müdür bey de geldi, bazı eksik noktaları tamamlamamızda yardımcı oldu. Bana 'Savcı ifadeni istiyor, adliyeye geçeceğiz' dediler.

- Sonrasında, 'Beyler yelekleri giyelim, gözlükleri takalım' dedi müdür bey. Bir anda herkes Siber yeleklerini giydi, gözlükler takıldı. Kelepçeler çıkarıldı. Şaşırdım ama elimi uzattım, itiraz etmedim. 'Ahmet, arkadan bağlayacağız' dediler. 'Usul bu' dediler, ben de kabul ettim.

- Ardından kameralarla birkaç polis dizildi. 'Şuradan yürü, çekim yapacağız' dediler. Yürüdük, merdivenlere kadar geldik. Ancak bir polis 'Olmadı, bir daha' dedi. Başlangıç noktasına geri döndük. Müdür bey gelip 'Ahmet, başını yeterince eğmemişsin, bir daha deneyelim' dedi. 'Neden?' diye sordum, 'Racon böyle. Sen de o sözleri söylemeseydin' cevabını aldım. 'Tamam, öyle olsun' dedim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.