Sosyal medya platformu X'te 'engelleme' özelliği değişiyor

Sosyal medya platformu X, engelleme özelliğinde önemli bir değişiklik yapıyor. Artık engellenen hesaplar, engelleyicinin herkese açık gönderilerini görebilecek, ancak etkileşimde bulunamayacak.

Sosyal medya platformu X, engelleme özelliğinde önemli bir değişiklik yaparak engellenen hesapların herkese açık gönderileri görebileceğini, ancak etkileşimde bulunamayacağını duyurdu.

Sosyal medya platformu X, "engelleme" özelliğinde önemli bir güncelleme gerçekleştireceğini duyurdu. Yeni düzenlemeye göre, engellenen kullanıcılar artık herkese açık gönderileri görebilecek.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan X (Twitter), kullanıcı engelleme işlevinde önemli bir değişiklik yapıyor. Platform, kullanıcılara ilettiği yeni uygulamayla, engellenen hesapların artık engelleyicinin herkese açık paylaşımlarını görüntüleyebileceğini, ancak etkileşimde bulunamayacaklarını belirtti.

Daha önce, kullanıcılar engelleme özelliğini kullanarak istemedikleri kişilerin paylaşımlarını görmesini ve onlarla etkileşimde bulunmasını engelleyebiliyordu. Ancak yapılan güncellemeyle engellenen hesaplar, engelleyicinin paylaşımlarını görüntüleyebilecek fakat beğenme, yorum yapma, paylaşma veya doğrudan mesaj gönderme gibi etkileşimlerde bulunamayacaklar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.