Sosyal Medyada Paylaştıkları Fotoğraf Sonları Oldu! İki Kız Kardeş İşkenceyle Katledildi

Brezilya'da iki kız kardeş, çetelerin el işaretlerini yanlış anlaması sonucu kaçırılarak işkenceyle öldürüldü. Masum insanların çeteler arası savaşın kurbanı olduğu bu trajik olay, ülkedeki şiddet ortamını bir kez daha gözler önüne serdi.

Brezilya'da yaşanan trajik bir olay, çeteler arası çatışmaların ne kadar acımasız ve kontrolsüz hale geldiğini bir kez daha ortaya koydu. Rayane Alves (25) ve ablası Rithiele Alves (28), sosyal medyada paylaştıkları bir aile fotoğrafındaki el işaretinin yanlış anlaşılması sonucu acımasızca katledildi.

İddialara göre, fotoğraftaki poz rakip çete "Primeiro Comando da Capital"ın sembolü sanılarak kız kardeşler, Brezilya'nın en tehlikeli suç örgütlerinden biri olan "Comando Vermelho" tarafından hedef alındı.

Kardeşler, bir festivalden dönerken kaçırıldı ve 3 saat boyunca işkenceye maruz kaldı. Olay sırasında erkek kardeşleri ve yanlarında bulunan iki kişi kaçmayı başararak polise haber verdi. Ancak, polis baskınında iki kız kardeşin cansız bedenleri bir evin odasında bulundu. Vücutlarına bıçak darbeleri indirilen kızların, parmakları ve saçları kesilmişti.

Yetkililer, kız kardeşlerin herhangi bir suç örgütüyle bağlantısının olmadığını, tamamen bir yanlış anlaşılma sonucu hedef alındıklarını belirtti. Çeteler arası savaşın masum insanların hayatlarını nasıl tehlikeye attığını gösteren bu olay, Brezilya'daki şiddet sarmalının boyutlarını gözler önüne serdi. Rayane ve Rithiele Alves'in ölümünden sorumlu olan çete üyeleri ise hala aranıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.