Sosyeetik isim Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen'in 23 yıllık evliliği tek celsede bitti

23 senedir evli olan sosyetik isim Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen, tek celsede boşandı. Şen, evliliklerini yaşadıkları düşünce ayrılıkları sebebiyle bitirdiklerini söylemiş oldu.

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evli olan Aslı Şen, toplumsal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla sevenlerine üzücü haberi verdi.

BOŞANMA HABERİNİ KENDİSİ VERDİ

İş insanı Metin Şen ile evli olan 45 yaşındaki meşhur isim, eşiyle boşandıklarını deklare etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım icra eden Şen, boşanma sebebinin yaşanmış olan düşünce ayrılığı bulunduğunu dile getirdi.

"FİKİR AYRILIĞI YAŞADIK"

Uzun bir izahat icra eden Şen şunları yazdı; "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız düşünce ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak, 23 senelik evliliğimizi, 13 Mart Pazartesi uygar bir şekilde noktaladık.

Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz kıymetli olan bunca senenin peşinden dostça yollarımız ayırdığımızı sizlerle de paylaşmak istedik. Her şeyden ilkin iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır. Konu ile ilgili sizlerden de duyarlılık rica ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'
Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz