Sow bir daha Rize'ye gol atabilir mi? 'Rize ile derdin ne?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, Fenerbahçe’nin burada kurduğu ''Hedef 1 Milyon Üye’ standına bir ziyaret gerçekleştirdi.Erdoğan’ın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, Fenerbahçe’nin burada kurduğu ''Hedef 1 Milyon Üye’ standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Erdoğan’ın ziyareti sırasında; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı lacivertli futbolcular Volkan Demirel ve Moussa Sow da stanttaydı. 

''HER MAÇ 2-3 GOL ATIYORSUN
Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Erdoğan’a Fenerbahçe forması hediye edildikten sonra Cumhurbaşkanı ile Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow arasında bir diyalog yaşandı.

Memleketinin takımı olan Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe’nin bu sezon oynadığı 2 maçta tam 5 gol atan Sow’a takılan Erdoğan “Rize’yle derdin ne! Nedir bu Rize’nin senden çektiği! Her maç 2-3 gol atıyorsun'' dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin Transfer Gündeminde Simon Kjaer: Savunmayı Güçlendirecek Hamleler Yakın
Manisa FK’nın genç futbolcularına milli davet sürprizi geldi!
Ankaragücü'nden PFDK'ya tepki yağdı!
Panathinaikos'a EuroLeague'den Büyük Cezalar: Ataman ve Takıma 65 Bin Euro Para Cezası!
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat açıkladı: İşte sportif direktörlük için sürpriz isim