Söylemezsem Olmaz sunucuları artık yok! Bambaşka isimler geliyor!

Söylemezsem Olmaz programının sunucularında büyük bir hamle! Üç sunucunun da gitmesi kesinleşti! Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucuları belli oldu. İşte Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucuları arasında öyle bir isim..

Söylemezsem Olmaz'ın sunucu kadrosunda değişiklikler yapıldı. Liderliğini Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan'ın üstlendiği Söylemezsem Olmaz, macerasına yeni isimlerle devam ediyor. O isimler kim?

SELEN GÖRGÜZEL AÇIKLADI!

Selen Görgüzel değişikliği açıkladı. Instagram hesabının hikayeler bölümünde açıklama yapan Görgüzel, şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğiniz gibi temmuz ayından itibaren her sabah Beyaz TV ekranlarında sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin'de, ardından Söylemezsem Olmaz'da. .. Gerçekten çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim ve harika dostluklar edindim. Öncelikle Beyaz TV ailesine ve yönetimine teşekkür etmek istiyorum."

 

"Sevgili yapımcımız Bilal Özbilge'ye teşekkür etmek istiyorum; Ama bildiğiniz gibi biz Bilal Özbilge'nim ekibiydik, yapımcımız da onun ekibiydi. Kendisi talihsiz bir hastalığa yakalandı. Şimdi iyileşti çok şükür. İyi ama raporu biraz uzun olduğu için bu arada başka bir ekip gelecek. Açıkçası başka bir takımla devam etmemiz pek etik olmaz.  Pazartesi'den itibaren Söylemezsem Olmaz programında sabahları yeni arkadaşlar sizlerle buluşacak.''

YENİ SUNUCULAR İDDİALI!

Sevilen magazin programının yeni kadrosunda Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yer alacak. Magazin programının yeni isimlerinden Hande Sarıoğlu'nun bunu daha önce açıkladığı da ortaya çıktı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Naci Görür'den deprem uyarısı geldi: Afet boyunda zarar verebilir!
Mudanya'da taksiciye bıçaklı saldırı: 20 bıçak darbesi!
Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı tarihi: ÖGS ne zaman?
Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi
B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi