Soylu’dan Dokunulmazlık Açıklaması: "Namusumuzu Yolda Bulmadık"

Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na başvurdu. Soylu, dilekçesinde zaman kısıtlaması olmadığını ve her türlü bilgiye açık olduğunu belirtti. Başvuru, Cumhuriyet Gazetesi'ndeki iddialara yanıt olarak yapıldı.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na başvurdu. Soylu, dilekçesinde zaman kısıtlaması olmadığını vurgularken, her türlü bilgi ve belgeye açık olduğunu belirtti. Başvuru, Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan iddialara yanıt olarak yapıldı.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na başvuruda bulundu. 26 Temmuz Cuma günü dilekçe sunan Soylu, bu başvurunun zaman kısıtlaması olmadığını belirterek, "Karnımdan hiç konuşmadım, çok açık yazdım. Bu açık bir dilekçe, açık bir başvuru. İstedikleri zaman hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım. Biz namusumuzu yolda bulmadık" şeklinde konuştu.

Soylu, daha önce Cumhuriyet Gazetesi'nde çıkan haberlere yanıt verirken, "Cumhuriyet Gazetesi, baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" demişti.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.