Soylu'dan yine garip açıklama: Kılıçdaroğlu uzayda yaşamış olabilir mi?

Son dönemde yaptığı garip açıklamalarla gündemde yer bulmayı başaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'de düzenlenen mitingde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.Kılıçdaroğlu'nu plastik şova benzeten, hangi şekle...

Son dönemde yaptığı garip açıklamalarla gündemde yer bulmayı başaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'de düzenlenen mitingde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nu plastik şova benzeten, hangi şekle koyarsan o şekle gelen bir adam olduğunu savunan Soylu, "Uzayda yaşamış olabilir mi bu? Uzay yaratığına benziyor" dedi.

Konuşmasında ağırlıklı olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Kandil'e yüklenen Soylu, Mersin'den "Türkiye, prangalarını sökerek geleceğe doğru adım atmaktadır" mesajını verdi.

Soylu açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Yarım asrı aşan bir dönemdir bu ülkede çok büyük provokasyonlar olduğunu ve Türkiye'nin çok büyük engellemelerin karşısında kaldığını belirten Soylu, bu ülkede milletin oyunu hiç sayanların, 'Biz bu ülkeyi yöneteceğiz' diyenlerin yıllardan beri Türkiye'ye birçok tuzağı, birçok oyunu ve birçok tuzağı hazırladıklarını söyledi. "Artık geriye dönüp bakmaktan yorulduk" diyen Soylu, şöyle devam etti: "Artık geriye dönüp bakmak istemiyoruz. Artık endişe etmek istemiyoruz. Artık birilerinin tezgahıyla beraber bu ülkenin önünün kesilmesini istemiyoruz. Artık siyasetin engellenmesini istemiyoruz. Artık milli iradenin kesilmesini, ekonomimizin büyümesi anında yeniden bir takoz konulmasını istemiyoruz. Bizi terbiye etmelerini artık istemiyoruz. 16 Nisan, bizi terbiye etmeye çalışanlara karşı milletin mührünü vuracağı tarihtir."

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?
Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın