Soylu'nun danışmanı istifa çağrısı yapıp hesabını kapattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Anadolu Ajansı Genel Müdürü'nü istifaya çağırdı. Yıldırımhan daha sonra Twitter hesabını kapattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Anadolu Ajansı muhabirinin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakanı Mustafa Varank'a soru yöneltti. Soruda, "Adı şaibelerle anılan Süleyman Soylu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben 3,5 yaşındaki çocuğumun yüzüne bakamıyorum" sorusunu sordu.

Yıldırımhan bunun üzerin Twitter hesabı üzerinden "AA Genel Müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soylu'ya ve hükümeye suikast düzenlenmiştir" ifadelerini kullandı. Yıldırımhan daha sonra Twitter hesabını kapattı.

Yıldırımhan 2013 yılında Fethullah Gülen'i öven tweetler paylaşmış ve "Gezi'de yapamadıklarını dersaneler üzerinden yapmak isteyen israil lobisine hocaefendi ve samimi müslümanlar prim vermemelidir" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım
"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi