Soylu'nun 'lanet' dediği Çukur dizisi reyting rekoru kırdı

Süleyman Soylu'nun, "Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun" dediği Çukur dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle

Süleyman Soylu'nun, "Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun" dediği Çukur dizisi, dün akşam yayınlanan bölümüyle geçtiğimiz haftaya göre reytinglerde büyük bir sıçrama yaşayarak birinci sıraya oturdu.

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Kundu Turizm Bölgesi’ndeki Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukur dizisiyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunmuştu.

BİRİNCİLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Özellikle genç kuşak tarafından yakından takip edilen Çukur dizisi için “Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun” ifadelerini kullanmıştı. Gündeme bomba gibi düşen Soylu’nun bu çıkışının ardından gözler Çukur dizisinin bu haftaki reytinglerine çevrilmişti. Dün akşam 74. bölümüyle ekrana gelen dizi, reytinglerde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek Fatih Portakal ile Fox Ana Haberi tahtından indirerek birincilik koltuğuna oturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu
'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!