Soylu'nun talimatı üzerine CHP'li Yıldırım'ın evine polis baskını!

Süleyman Soylu'nun Twitter adresinden hedef gösterdiği CHP Avcılar Gençlik Kolları üyesi Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını yapıldığı öğrenildi. Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından duyurdu

 

CHP'li Mutlu Yıldırım, adil yargılanma talebiyle ölüm orucuna başlayan ve 208'inci gününde yaşamını yitiren Ebru Timtik için, "Er ya da geç, bunun hesabı sorulacak. Devrim şehitleri ölümsüzdür" mesajını yayınladıktan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterildi.

Soylu, Twitter adresinden Yıldırım'ın ifadelerini alıntılayarak, "Bize 30 Ağustos dersi verenler 30 Ağustos bizim şerefimizdir. Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin “şehit” diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın" dedi.

Kaftancıoğlu'nun verdiği bilgilere göre, Soylu'nun bu paylaşımı sonrasında Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını düzenlendi. Kaftancıoğlu sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Bu ülkenin İçişleri Bakanının sabah hedef gösterdiği Avcılar gençlik kolları üyemizin evini an itibariyle polis bastı ve arama yapıyor. Hukukçularımızla birlikte üyemizin evine gidiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”
“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”
"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı