Soylu’ya tepki yağdı! Gazeteciler sordu Soylu yanıtlamadı

Bakan Soylu, soruları muhalefeti suçlayarak geçiştirdi. Soylu, net yanıtlar vermek yerine, 20 yıldır ülkeyi yönetmiyorlarmış gibi davranarak 1980 öncesinde örnekler vererek algı yaratmaya çalıştı. Soylu'nun bu tavrı sosyal medyada tepkilere yol açtı.

İşte o yorumlar.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının hedefinde yer alan ve istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları üzerine tepkiler gecikmedi. Gazeteci Erk Acarer, Soylu'nun işkence ve kötü muamele açıklamalarına yönelik olarak şunları söyledi: "Helikopterden insan attınız, Ankara katliamında 62 istihbarat raporuna rağmen canlı bombalara yol verdiniz. Gezi’de çocukları öldürdünüz. Şehirleri yıktınız. Ne sigorta şirketi yahu?"

Gazeteci Batuhan Çolak ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gecenin özeti... Soru: Neler oluyor? Cevap: Hedef Erdoğan. Soru: Gezi'de 6-7 kişi öldürüldü... Cevap: Sigorta firmam var. Soru: Sedat Peker AKP adına miting yaptı. Cevap: 27 yıldır telefonum değişmedi. Soru: Metin Külünk ve Hürriyet basıldı. Cevap: Haberim yok." şeklinde tepki gösterdi.

Piyanist Fazıl Say, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, katıldığı televizyon programındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Say şu ifadeleri kullandı: "Dün HT'deki programda Bakan Soylu, hiç kimseyi ilgilendirmeyen, sıkıcı, uzun cevaplar ve kendini övmecelerce 3 saat geçirdi. Hiçbir soruya cevap vermedi, hatta kaale bile almadı. Güya gazeteciler, akıl ile ve ters köşe vuruşlar ile onun "başka konu anlatma" taktiğini bozmayı deneyemediler bile. Bir noktada "Kendinizi yalnız hissediyor musunuz?" sorusu oldu, o an kendimi düşündüm, Bakanı bilemedim ama "ben hissediyorum" kardeşim; olan biteni seyreden 85 milyon insanın yalnızlıklarıdır, hatta çaresizliğidir...

Metin Uca da Haber Türk'te program devam ederken attığı tweette şu ifadelere yer verdi: Keloğlan masallarını çocukluktan beri sevememiştim, haklıymışım

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!