Soyunma odasını böyle bıraktılar

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesine karşın üst tura yükselen taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip ise kupaya veda etti. Karşılaşmanın...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesine karşın üst tura yükselen taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip ise kupaya veda etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru ise saha karışmıştı. Uzatma dakikalarında Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Gökhan Tokgöz ile Bursasporlu futbolcu Titi sözlü diyaloğa girdi. Yaşanan bu gerilim, karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte devam etmişti. Sonrasında ise, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat arasında tartışma çıkmış, tribünlerden de sahaya yabancı maddeler atılmıştı.

Spor dünyası bu olayları konuşurken, sosyal medyada Gençlerbirliği takımının bıraktığı soyunma odası tartışma yarattı. Bursa’daki maçın ardından, Gençlerbirliği’nin soyunma odasındaki dağınıklığın görüntüleri Twitter paylaşıldı.

İŞTE PAYLAŞILAN O FOTOĞRAFLAR:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler'in Real Madrid'de ilk LaLiga kupasını kaldıran oyuncu olacak!
‘Türk futboluna ihtiyacım yok’ dedi, Ahmet Çakar Hamit Altıntop’un maaşını açıkladı
Beşiktaş'ta Sakatlık Krizi! Kupa Maçında 3 İsmin Durumu Merak Konusu!
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Heyecan Başlıyor! Hakemler Belli Oldu!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu