Sözcü Kalın ve Aktroll bunları Kılıçdaroğlu söyledi mi sanıyor!

Şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik örgütlü provokasyonlar düzenlenirken bir yandan Kaçak Saray ve AKTroller de ortaklaşarak propaganda yapmaya başladı. Her iki algı operasyonu merkezi de sanki ülkeyi...

Şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik örgütlü provokasyonlar düzenlenirken bir yandan Kaçak Saray ve AKTroller de ortaklaşarak propaganda yapmaya başladı. Her iki algı operasyonu merkezi de sanki ülkeyi 7 Haziran seçimleri ardından Erdoğan’ın seçimleri bu hale getirmemiş veya örneğin “Valiler benim talimatımla şehirlere PKK’nin silah yığmasına göz yumdular'' sözlerini Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu söylemiş gibi davrandı:

Kaçak Saray’da açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İstanbul'da katıldığı şehit cenazesinde boş mermi kovanı atılması soruldu.

"Olayın kendisi yeteri kadar açık. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları da ortada" ifadelerini kullanan Kalın, şunları kaydetti:

"Hala Türkiye'de terör örgütü ve mensuplarıyla ilgili bu tür cümleler kurulabiliyorsa bunun takdirini millete bırakmak gerekir. Terörle mücadele konusunda hükümeti eleştirirken diğer taraftan böyle açıklamalar yapmaları veya birilerinin terör faaliyetlerini şirin gösterici teşvik edici faliyette bulunmaları abesle iştigaldir." 

Kalın’la aynı anda AKP çıkarına sosyal medyada algı operasyonu yapan, yalan haber yayan Aktrollerden ''Esat ç.’ de yine sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu için “Artık şehit cenazelerine katılamayacaksız!''  dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak
Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi