Sözcü yazarı: Alpay Özalan aslında Mehmet Şimşek'i yumruklamış oldu

Rahmi Turan, AKP'li Alpay Özalan'ın TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldırısını eleştirerek, bu olayın Türkiye'ye büyük zarar verdiğini yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, son dönemde yaşanan olayların AKP'nin panik içerisinde olduğunu gösterdiğini belirterek, AKP'li Alpay Özalan'ın TİP Milletvekili Ahmet Şık'a yönelik saldırısına dikkat çekti.

Özalan'ın gerçekleştirdiği "magandalık" ile Türkiye'ye büyük zarar verdiğini vurgulayan Turan, "O vahşi sahne tüm dünya televizyonlarında defalarca tekrarlandı ve Türkiye, demokrasi yoksunu üçüncü sınıf ülkeler arasında gösterildi. AKP’nin yumrukçu milletvekili, ülkeye verdiği bu zarardan gurur duyuyor mu bilmiyorum, fakat siyaset ortakları onu 'Gereğini yaptı' diyerek övdü ve alkışladı. Bu, gelişmemiş ve ilkel bir siyaset anlayışıdır," diye yazdı.

Turan, Alpay Özalan'ın aslına bakılırsa Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i yumrukladığını belirterek, "Mehmet Şimşek aylardır ülke ülke dolaşıyor, her kapıyı çalıyor ve memlekete döviz sağlamaya çalışıyor. Meclis’te yaşanan bu magandalığın yarattığı güvensizlikle dışarıdan nasıl sermaye getirecek? Yabancı yatırımcıları nasıl ikna edecek? Dünyadaki zengin yatırımcılardan bizlere sermaye getirmelerini isteyecek yüz mü bıraktılar adamda?" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.