Sözcü yazarı Necati Doğru: Merkez Bankası’na “Babalanma Virüsü”nü kim soktu

Sözcü yazarı Necati Doğru, Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan’ın babasına Merkez Banaksı’nda bir makam odası verildiği ve bir çalışanı asansörde tokatlayıp bir başka çalışanın işten atılmasını sağladığı iddialarını değerlendirdiği bugünkü yazısında eleştirilerde bulunmuş oldu.

"Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan’ın babasının Merkez Banaksı’na ‘torun bakmaya, aşçılara emir verip yemek yaptırmaya’ gelmiş olarak kendine bir makam odası bulabilmesi, istediğini asansörde tokatlayıp, istediğini kat koridorunda işten atma hakkı, hukuku olmaz" diyen Doğru, "Başkan’ın babası Merkez Bankası’nda istediği kadar babalansın, yeri göğü inletsin, herkesi korkutup, sindirip protokol görevlisi Büşra Bozkurt’u işinden atamaz. Çünkü protokol görevlisi maaşını taşeron şirketten alıyor. Ancak taşeron onu işten atar" dedi.

Doğru, "Acayip bir durum: Taşeron susuyor. Merkez Bankası 4 Başkan Yardımcısı var onlar da susuyor. Merkez Bankası’nın bağımsız olmaktan çıkartıp; emir kuluna çeviren Cumhurbaşkanı da susuyor. Babalanma virüsü girdi! Suskunluk peydahlandı" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu İhale Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımladı
Darülaceze iktidarın arka bahçesi oldu
Yıllardır bitmeyen proje ‘müjde’ oldu
İki organize suç örgütü çökertildi: 33 kişi gözaltında
Turistler Antalya'yı bıraktı Konya'ya koşuyor!