Sözcü yazarından ''Muharrem İnce rehin tutuldu'' iddialarına ilişkin yazı

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP''nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce''nin seçimlerin ardından YSK''da rehin tutulduğu iddialarına ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin yapıldığı 24 Haziran gecesi CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) rehin tutulduğu yolundaki iddiayı değerlendirdi.

"Böyle bir şey olsa Muharrem İnce de, Kılıçdaroğlu da ortalığı yıkardı. İnce, 'Yalan' dedi ama inananlar da inandı" diyen Öztürk, söz konusu söylentiyi okurlarıyla şöyle paylaştı:

“Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) rehin tutulmaktadır. ‘Dediğimizi yapmazsan yarın kan gövdeyi götürür' denmiştir. Koruma polisi bunu merkeze iletmiştir. İnce'nin eşi de ortada yok. WhatsApp'tan zorla İsmail Küçükkaya'ya ‘Adam kazandı' mesajı attırılmış. Üstüne 7 YSK üyesine zorla dediklerini yaptırıyorlar. Meral Akşener ise tamamıyla kayıp ve hakkında kesin bir bilgi yok. FOX TV basıldı, A Haber gibi yapıldı. Yayınlar kesildi. İşte bu bir darbedir. İzmir, İstanbul'da mobese kameraları kapatılmıştır. Haberler susturulmuştur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"