Sözcü'ye tutuklama veren hakimin garip sicili

Geçtiğimiz günlerde Sözcü Gazetesi'ne yapılan FETÖ operasyonundan 2 tutuklama çıkmıştı. Tutuklama kararını veren hakimin verdiği kararları Odatv haberleştirerek bu kararlardaki tutarsızlıklara dikkat çekti.İşte o hakimin...

Geçtiğimiz günlerde Sözcü Gazetesi'ne yapılan FETÖ operasyonundan 2 tutuklama çıkmıştı. Tutuklama kararını veren hakimin verdiği kararları Odatv haberleştirerek bu kararlardaki tutarsızlıklara dikkat çekti.

İşte o hakimin tutarsız kararları:

BÜLENT KENEŞ'İ BIRAKTI

Hakim Öztürk, 14 Ekim 2015'te FETÖ’nün medyadaki kilit isimlerinden biri olan, kapatılan Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'i cezaevinden tahliye etmesiyle gündeme gelmişti.

Hakim, tweet’leri ve açıklamaları nedeniyle tutuklanan Bülent Keneş için delillerin toplanmış olması, karartılabilecek bir delilin olmaması, şüphelinin kaçma ihtimalinin bulunmaması ve adli kontrol hükümlerinin bu kapsamda yeterli olacağı gerekçesiyle, tutuklama kararının kaldırılmasına hükmetti. 

AYNI SUÇTAN AHMET ŞIK'I TUTUKLADI

Aynı hakim, 30 Aralık 2016'da FETÖ aleyhinde 3 kitap yazmış, FETÖ kumpasıyla cezaevine atıldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dahi defalarca vurgulanan gazeteci Ahmet Şık'ın FETÖ’den tutuklanmasına hükmetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
''Kamuda tasarruf dönemi başlıyor''
Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası
Doğru belgelendirme için yapıldı