SP, kendilerine yapılan saldırıya dönük açıklama yaptı

Yapılan açıklamada, saldırı esnasında MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya'nın da orada olduğu belirtilirken olaya herhangi müdahalede bulunulmamasına tepki gösterildi. Açıklama şöyle:MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ YOĞUN BAKIMDA"Olay...

Yapılan açıklamada, saldırı esnasında MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya'nın da orada olduğu belirtilirken olaya herhangi müdahalede bulunulmamasına tepki gösterildi. Açıklama şöyle:

MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ YOĞUN BAKIMDA

"Olay sürecinde grubun başında MHP Milletvekili Mevlüt Karakaya ve MHP'nin birçok Ankara yöneticisi olmasına rağmen dakikalar içerisinde sayıları ve saldırganlığı artan grup, gençlerimizi tabancalarla tehdit emiş ve demir sopalarla darp etmiştir.

15 PARTİ ÜYEMİZ YARALANDI BUNLARDAN 7'Sİ HASTANEYE KALDIRILDI

Bu saldırı neticesinde 15 parti mensubumuz darp edilmiş, 7 mensubumuz da hastaneye kaldırılmıştır.  Ağır bir şekilde yaralanan Milletvekili Adayımız Fethi Öztürk yoğun bakıma alınmıştır.

Olaylar esnasında MHP'li grubun silahla tehdidi ve saldırısı karşısında Milletvekili Adayımız Fethi Öztürk, ruhsatlı silahı ile nefsi müdafaa ve grubun dağılıp herhangi bir faciaya yol açmaması için havaya bir el ateş etmek zorunda kalmıştır. Bütün bu olaylar esnasında maalesef olay yerine yeterli emniyet gücü sevk edilmemiş ve olay yerinde bulunan az sayıda emniyet mensubu ise gerekli müdahaleyi yapmamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!