Spor dünyasından Beşiktaş’a ‘geçmiş olsun’ mesajları

İki futbolcusunun koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için federasyonlar ve kulüpler ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı.

İki futbolcusunun koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için federasyonlar ve kulüpler ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı.

Süper Lig’de yarın sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Birçok federasyon ve kulüp de siyah-beyazlı ekip için geçmiş olsun mesajları yayımladı.

Mesajlardan bazıları şöyle:

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

“Beşiktaş Futbol Takımı'nda iki futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü'ne ve testleri pozitif çıkan sporcularına içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.”

FENERBAHÇE:

“Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.”

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR:

“COVID - 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.”

TRABZONSPOR:

“Yapılan COVID-19 testleri sonucunda iki futbolcusunda pozitif vakaya rastlanan Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcuların kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Birlikte başaracağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
Ekranlarda yaprak dökümü: NOW bir dizi için daha final kararı aldı
Yeni nesil flört: Speed dating nedir?