Spor ve Kültür Bir Arada! Erdoğan: "İstanbul, Küresel Bir Spor Merkezi Olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda hizmete açılan Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılış töreninde İstanbul'un spor, kültür ve sanatın merkezi olma yolunda stratejik yatırımların yapıldığını belirterek, "Bu muazzam eser, şehrimizi küresel bir marka haline getirecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda hizmete açılan Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul'un kültür, sanat ve sporun başkenti olma hedefinin altını çizerek, "Bu muazzam eserle İstanbul hem tarih, hem kültür sanat hem de sporun başkenti olacak" dedi.

SPOR YATIRIMLARI İSTANBUL’U KÜRESEL MARKA HALİNE GETİRECEK

Törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok gelişmiş ülkenin spor yatırımlarına stratejik bir vizyonla yaklaştığını belirterek, "İstanbul da bu şehirler arasında yerini alacaktır inşallah" dedi. Erdoğan, sporun küresel şehirleri marka haline getirdiğine dikkat çekerek, bu yatırımla birlikte Türk basketbolunun da büyük bir ivme kazanacağını vurguladı.

TÜRK BASKETBOLUNUN YENİ EVİ

Açılışı yapılan merkezin sadece bir spor tesisi değil, aynı zamanda Türk basketboluna yetenek kazandırma merkezi olduğunu ifade eden Erdoğan, 10 bin kişilik ana salonun yanı sıra, altyapı salonları ve sporculara özel otel, kamp merkezleri gibi imkanlarla tesisin göz doldurduğunu belirtti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.