Spotify bir sonraki Stream On etkinliğine 8 Mart’ta ev sahipliği yapacak

Spotify, Stream On etkinliğinin bir sonraki sürümünü ne zaman yayınlayacağını açıkladı. Büyük ölçüde yaratıcıları hedefleyen sunum 8 Mart’ta gerçekleştirilecek.

 Şirket, ürün güncellemelerini, reklam öğelerine yönelik araçları ve özel podcast’leri sergilemek için 2021’de Stream On etkinlikleri düzenlemeye başladı.

Spotify’ın “her zamankinden daha fazla içerik oluşturucu için yeni olasılıkların kilidini açacağını” iddia ettiği etkinlik merakla bekleniyor. İçerik oluşturucuların yeni izleyiciler tarafından görülmesine, bir topluluk oluşturmasına ve müzik, podcast’ler, sesli kitaplar ve diğer ses formatlarında başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanmış araçları ve girişimleri ortaya çıkaracak.

Uzun süredir gecikmiş olan CD kalitesinde müzik akışı seçeneği hakkında nihayet daha fazla ayrıntı alabileceğimizi umuyoruz. Şirket, yaklaşık iki yıl önce ilk Stream On vitrininde Spotify HiFi’yi duyurdu ve 2022’nin başlarında bize teklifin hâlâ çalışma aşamasında olduğunu söyledi. Stream On’un yakında çıkacak olan sürümünü Spotify’ın web sitesinde ve YouTube kanalında canlı olarak izleyebileceksiniz. Etkinlik bir çok fırsatı da beraberinde getirecek. Bu kapsamda kaçırılmaması gereken bir etkinlik olacak desek yanlış demiş olmayız. Müzik akış hizmetleri arasındaki rekabet göz önüne alındığında İsveç merkezli şirket hala lider konumunda ancak ses kalitesi açısından YouTube Music’in de tercih edildiğini belirtmekte fayda var.

Bilgisayar sektörü şimdiye kadarki en büyük düşüşünü gördü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sıfır diye satılan çamaşır makinesi kullanılmış çıktı
İstihbaratta yapay zeka dönemi başlıyor!
Siri'ye dedikodu özelliği yolda: Sohbeti bırakın, iki lafın belini kıracak!
Teknoloji sektöründe gizliliğin değeri artıyor: Takip edilince telefonlar uyaracak!
Microsoft, Yeni Surface Pro Serisi ile Performans ve Teknolojide Çıtayı Yükseltiyor