Spotify, kalp simgesine veda ediyor

Şirket, müzikleri hızlı bir şekilde kitaplığınıza kaydetmenizi sağlayan simgeyi, tek bir artı düğmesinin altındaki “çalma listesine ekle” istemi ile birleştiriyor. Artı düğmesi, Spotify’da Apple Music’te olduğundan biraz farklı çalışıyordu.

Şimdiki yenilik ile şirket, artı düğmesinin insanların şarkıları ve podcast’leri kaydetme şeklini kolaylaştıracağını söylüyor.

Bir blog gönderisinde, yeni düğmenin “zamandan tasarruf etmeye yardımcı olduğunu ve kullanıcılara aynı anda birden fazla oynatma listesine ekleme yeteneği verdiği” ifade edildi.

Artı düğmesi bugün Spotify’ın iOS ve Android uygulamalarında kullanıma sunulmaya başlıyor. Önümüzdeki haftalarda tüm Spotify kullanıcılarının kullanımına sunulacak. Müzik dinleme uygulamaları arasında bir rekabet söz konusu. Bu sebeple şirketler birbirlerinin önüne geçmek için ellerinden gelenin fazlasını yapıyor.

Bu sebeple İsveçli şirket de kullanıcı deneyimini geliştirecek yeniliklerini duyurdu. Bu ve daha fazlası gibi özellikler de yakında piyasaya sunulmaya devam edecek. Yeni artı düğmesi sayesinde liste oluşturma ya da listeleri birleştirmek gibi etkinlikler daha fazla kolaylaşacak. Bu kapsamda kullanıcı deneyimi de daha iyiye gitmiş olacak. Şirket bu özellik ile YouTube Music ve Apple Music gibi rakiplerine fark atmaya ve kullanıcıları platformuna çekmeye hedeflenmeye devam ediyor. Platform daha fazla detayı da yakında açıklayacak.

OnePlus, telefon sıcaklıklarını düşürebilen sıvı soğutma aksesuarını piyasaya sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sıfır diye satılan çamaşır makinesi kullanılmış çıktı
İstihbaratta yapay zeka dönemi başlıyor!
Siri'ye dedikodu özelliği yolda: Sohbeti bırakın, iki lafın belini kıracak!
Teknoloji sektöründe gizliliğin değeri artıyor: Takip edilince telefonlar uyaracak!
Microsoft, Yeni Surface Pro Serisi ile Performans ve Teknolojide Çıtayı Yükseltiyor