Spotify ve FC Barcelona bir ortaklığa imza attı

Spotify ve dünyaca ünlü spor kulübü Barcelona arasında 2022 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak ve 4 yıl sürecek bir sponsorluk anlaşması imzalandı.

Popüler müzik ve podcast platformu Spotify’ın logoları erkek ve kadın futbol takımı maç formalarının yanı sıra antrenman formalarında da yer alacak. Sponsorluğun bir parçası olarak stadyumun adı “Spotify Camp Nou” olarak değiştirilecek.

İsveçli şirket Spotify’ın Baş Freemium İşletme Sorumlusu Alex Norstrom bu ortaklığın nedeninin hayranları her türden sanatçıyla buluşturmakla ilgili olduğunu ifade etti ve “Barcelona hayranları ve Spotify’daki ses tutkunları, müzik ve futbol dünyalarını birbirine bağlayan devasa, küresel bağlantılı bir topluluk oluşturmak için bir araya gelecek” dedi.

Spotify ayrıca “sanatçının Barselona’nın küresel hayran topluluğuyla etkileşime girmesi için yeni bir platform” sözü verdi. Spotify, Barselona’nın dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi çeken oyunları sayesinde marka bilinirliğini daha da artırmayı hedefliyor. Sahanın yanında görüntülenen dijital reklamlarda sanatçı reklamları yayınlanacak. Yayınlanacak reklamda yer alacak sanatçı bölgeye göre değişkenlik gösterecek yani Avrupa’daki kullanıcılar bir sanatçıyı görebilirken Hindistan’daki izleyicilere farklı bir sanatçı reklamı sunulacak.

Dünya futbol devi Barcelona ve dünyaca ünlü dijital müzik platformu Spotify yaptıkları sponsorluk anlaşmasının finansal ayrıntıları hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Pronet Akıllı Video ebeveynlerin içini rahatlatıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor
Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!