Spotify'a yeni özellik!

Spotify kullanıcıları için heyecan verici bir yenilik: Şarkı Falı özelliği! Artık müzik dinlerken sorularınıza şarkılarla cevap alabilirsiniz. Eğlenceli ve interaktif bir deneyim sunuyor.

Spotify, kullanıcılarını müzik dinleme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yeni bir özellikle karşılıyor: Şarkı Falı! Şimdi, sorduğunuz sorulara şarkılar aracılığıyla eğlenceli ve özgün cevaplar alabilirsiniz.

İsveç merkezli müzik veri akışı ve podcast servisi Spotify, kullanıcılarına sunduğu yeni bir özellikle dikkat çekiyor. "Şarkı Falı" adını taşıyan bu özellik, kullanıcıların sorularına şarkılar aracılığıyla yanıt veriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, merak ettikleri soruları sormak yerine bir şarkı çalmasını isteyerek cevap alabiliyorlar. Spotify, müzik deneyimini etkileşimli ve eğlenceli bir şekilde artırmayı hedefliyor.

Spotify'un bu yeni özelliğiyle, kullanıcılar sadece müzik dinlemekle kalmayıp aynı zamanda eğlenceli bir şekilde etkileşime geçebiliyorlar. Şarkı Falı, kullanıcılara şarkılar aracılığıyla özgün ve ilginç cevaplar sunarak müzik deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Bu özellik, kullanıcıların Spotify'u sadece müzik dinlemek için değil, aynı zamanda eğlenceli deneyimler yaşamak için de tercih etmelerini sağlayabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gezeravcı duyurdu: "Birkaç yıl içinde yerli roketle Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
On binlerce kişi, İran'da Reisi ve beraberindekiler için düzenlenen veda törenine katıldı
Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!