Spotify'dan yeni özellik: YouTube'a rakip gelebilir!

Popüler müzik servisi Spotify, Premium kullanıcılarına sunduğu yeni özellikle çevrimiçi müzik deneyimini baştan aşağı değiştiriyor. Şarkı kliplerini görüntüleyebilen kullanıcılar, favori sanatçılarının şarkılarını daha etkileyici bir şekilde keşfetme imkanına sahip oluyor.

SPOTIFY, PREMIUM KULLANICILARA ŞARKI KLİPLERİNİ GÖSTEREN BİR ÖZELLİK SUNUYOR

Spotify, Premium kullanıcılarına müzik deneyimini zenginleştirecek yeni bir özellik eklediğini duyurdu. Şirketin yaptığı bu önemli duyuru müzikseverler arasında heyecan yarattı.

YENİ ÖZELLİK MÜZİK DENEYİMİNİ DEĞİŞTİREBİLİR

Uygulama, kullanıcılara sevdikleri şarkıları ve sanatçıları deneyimlemeleri için yeni bir yol sunuyor. Bu hamle, Spotify'ın stratejisinde büyük bir değişimi temsil ediyor ve müzik tüketme alışkanlıklarını potansiyel olarak dönüştürebilir.

SANATÇILARIN ŞARKILARINA KLİP EKLEYEBİLECEĞİ ÖZELLİK

Spotify Küresel Tüketici Deneyimi Başkanı Sten Garmark'ın açıklamasına göre, sanatçılar artık Spotify'daki şarkılarına klip ekleyebilecekler. Şu anda test aşamasında olan bu özellik, dünyaca ünlü sanatçıların parçalarında klip bulunduruyor.

11 ÜLKELERDE KULLANIMA SUNULDU

Yeni özellik şu anda 11 ülkede kullanılabilir durumda. İngiltere, Hollanda, Polonya, Almanya, Kolombiya, İtalya, İsveç, Brezilya, Filipinler, Endonezya ve Kenya'daki kullanıcılar, şarkı kliplerini Spotify'da izleyebiliyorlar. Ancak, Türkiye için bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz açıklanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?
iPhone telefonlarda renkler değişiyor!