Squid Game'in bir oyuncusu cinsel saldırı suçlamasıyla hapis cezasına çarptırıldı!

Squid Game'in 79 yaşındaki oyuncusu O Yeong-Su, cinsel saldırı suçlamasıyla 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.. Squid Game'in ikinci sezonunun bu yıl yayınlanması bekleniyor. İşte haberin detayları...

Squid Game'in başrol oyuncularından biri olan O Yeong-Su, cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya. 79 yaşındaki oyuncu, geçmişte bir kadına yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı ve 8 ay ertelenmiş hapis cezası aldı.

Olaylar, O Yeong-Su'nun 2017'de bir tiyatro turnesi için gittiği kırsal bir bölgede gerçekleştiği iddia ediliyor. Yapılan mahkeme değerlendirmesinde, şikayetçi kadının kendisine sarılmak ve yanağından öpmek gibi eylemlerine karşı rızasının olmadığı belirtildi. Mahkeme, kadının ifadelerinin tutarlı olduğunu ve olayın gerçekleştiğine dair güçlü kanıtlar bulunduğunu belirtti.

Oyuncuya, cinsel şiddet konusunda eğitim alması gerektiği de belirtildi. Ancak O Yeong-Su, karara itiraz edeceğini açıkladı ve suçlamaları reddetti.

O Yeong-Su, Squid Game dizisiyle uluslararası üne kavuşmuştu. Netflix platformunda yayımlanan dizi, çıkışından kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından izlendi. Ayrıca, oyuncu dizideki performansıyla Altın Küre ödülüne layık görülmüştü. Ancak cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle, Güney Kore'de çekilmesi planlanan bir sinema filminin kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

Squid Game'in ikinci sezonunun bu yıl yayınlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Microsoft, Fransa'ya Yapay Zeka ve Bulut Bilişimde Dev Yatırım Yapacak
Ermenistan'da Paşinyan Protestoları: 88 Gözaltı, Sınır Kararı Tartışması Sürüyor
Duke Üniversitesi'nde Jerry Seinfeld Protestosu: Filistin'e Destek Tepkisi
ABD, Çinli Şirketlere Yaptırım Uyguladı: İlişkilerde Gerginlik Artıyor
Sumatra'da Ani Sel ve Marapi Yanardağı Faciası: En Az 37 Kişi Hayatını Kaybetti